top of page

Vakmanschap in schoonmaak

Schoonmaak op maat. Voor een goede prijs-kwaliteitverhouding, die past bij uw wensen en die van uw collega’s. Schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft. Dát is de dienstverlening van Nivon. Dat betekent meer dan handjes leveren. Meedenken en proactief handelen vanuit ons eigen vakspecialisme. Klantkennis gecombineerd met vakkennis. Die toegevoegde waarde die je van een vakman mag verwachten. Dat is het vakmanschap van Nivon Dienstengroep.

Een vakman weet als geen ander wat dé manier is om het beste resultaat te behalen binnen kaders van tijd en geld. Doordat hij verstand van zaken heeft. Die kennis heeft hij opgedaan in de praktijk én tijdens zijn opleiding. Hij kent zijn gereedschap, in de breedste zin van het woord. Materialen en middelen, maar ook een goed stel hersenen. Ogen en oren, want de echte vakman verstaat zijn werk én zijn opdrachtgever. Een vakman heeft ruimte nodig om zich te blijven ontwikkelen. Omdat hij daar behoefte aan heeft én omdat kaders hem beperken. 
Schoonmaakdiensten

Naast de dagelijkse en periodieke schoonmaakdiensten, de reguliere schoonmaak, bent u bij Nivon Dienstengroep ook aan het goede adres voor specialistische reiniging en aanvullende facilitaire diensten.

bottom of page